El president del sector lleter de Joves Agricultors – ASAJA Josep Ribas, es mostra molt indignat per la decisió de l’Audiència Nacional d’anular les multes que la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència va imposar a les indústries per un import de 88,2 milions.

Aquesta va ser una denuncia en la que, en la que ASAJA vam presentar la nostra queixa per les actuacions irregulars que van fer les indústries lleteres fins el 2013 de pactar preus i repartir-se el mercat. La multa cita a Peñasanta, Danone, Lactalis, Nestle, Puleva, Pascual, Gremi d’Indústries, entre altres.

Ara després de tant de temps surt un defecte de forma. ASAJA demanarem a l’CNMC que ha d’actuar i que aquesta situació no pot quedar d’aquesta manera. Els ramaders de llet han vist com s’han vulnerat els seus drets, es paga el preu de la llet que els sembla i sense respectar res. El resultat d’això es hi ha molts ramaders de llet han plegat perquè no poden aguantar aquestes situacions tant injustes.