Cada any, la Festa de la Mongeta del Ganxet a Llerona (Les Franqueses del Vallès) té una cara coneguda dels fogons de casa nostra com a estrella convidada. Enguany se celebra el proper diumenge 27 de novembre, a partir de les 11 del matí i fins a les 18.30 h de la tarda, i compta amb la presència del reconegut cuiner Marc Ribas del programa “Cuines” de TV3. Aquest, durà a terme un parlament a les 13.45 h, i a les 16 h farà un show cooking.

Així mateix, la popular restauradora vallesana Ada Parellada no faltarà un any més a aquesta festa on realitzarà un taller de cuina familiar, a les 13 h. DSCN4242

El concurs de cuina de la mongeta del ganxet; la fira de productes de proximitat i mongetes del ganxet; la batuda, garbellada i tria de mongetes; la cercavila i ballada dels Gegants de les Franqueses; l’aixecada de castells pels xics de Granollers, i el tast de mongetes amb botifarra, són altres de les activitats d’aquesta festa que s’ha anat consolidant edició darrera edició.

La Festa de la Mongeta del Ganxet a Llerona està organitzada per l’Ajuntament de Les Franqueses del Vallès, i compta entre les entitats que li donen suport amb el projecte km0 d’ASAJA, que aporta les mongetes al certamen.

Per a més informació trucar a Rosa Pruna (presidenta d’ASAJA): 639 39 14 03

 

Barcelona, ​​23 de novembre de 2016