ASAJA ha proposat durant la Taula Sectorial de la Llet, celebrada avui a la seu central del Departament d’Agricultura (DARP) a Barcelona, que l’Administració doni un pas endavant i posi les eines adequades per a poder sortir de la difícil situació per la qual passa a l’actualitat aquest sector.

Els responsables del DARP han assenyalat que estaven d’acord amb aquesta proposta, i el que cal ara és que el sector lleter estigui unit.

En la reunió s’ha aprovat que Administració, indústria i productors creïn un grup de treball, al qual s’ha convidat a que en formi part la distribució, per a salvar el sector lleter de casa nostra.

El president del Sector de la Llet d’ASAJA, Josep Ribas, ha explicat que “la indústria no pot absorbir en aquests moments la producció, ja que la distribució està duent llet de fora, i això provoca una caiguda dels preus”.

Així mateix, ASAJA ha demanat a la indústria que es comprometi a no abandonar més ramaders, als quals està deixant de comprar la llet.

Per a més informació trucar a Josep Ribas (president de la Sectorial de la Llet d’ASAJA): 648 22 62 57 o a Rosa Pruna (presidenta d’ASAJA): 639 39 14 03

 

Barcelona, ​​24 de febrer de 2016