IMG-20190607-WA0007

Avui durant aquest matí hi ha hagut la creació del Consell Català de la Alimentació en el Parlament de Catalunya. En aquest acte la Presidenta Rosa Pruna ha estat present, juntament amb altres membres, Carme Ruscalleda, Joan Roca, Abel Mariné, la Consellera Teresa Jordà i el President del Parlament, avui han fet el pacte català per la alimentació per mantenir aquest territori viu, sostenible.

Aquesta ha estat una creació molt important ja que aquests cuiners de prestigi ens diuen que si perdem els nostres pagesos, perdem humanitat i el nostre territori. Carme Ruscalleda ha comentat que ha creat eines per les escoles i que coneguin els productes de proximitat.

Per la nostra part Rosa Pruna, ha comentat que ja fa anys que treballa pels productes de proximitat, amb el projecte km.0 fet al costat de casa amb més de 35 productors de tots els sectors agrícoles i ramaders, buscant nous mercats, estar presents a fires importants del sector, etc. Tot plegat amb l’objectiu de que la gent de casa nostra sàpiga que a prop de casa hi ha molta activitat agrícola i ramadera que no ens la podem deixar perdre.

Barcelona, 7 de juny de 2019