ASAJA ha valorat “molt positivament” la Fira Àpat, la Fira Professional dels Aliments Catalans, que s’ha celebrat aquest darrer cap de setmana a la Cúpula les Arenes de Barcelona. Foto1 Rosa Pruna i cuiner

L’organització agrària, que lidera el projecte “Km-0, fet al costat de casa”, ha ressaltat que el certamen “ha servit per acostar als productors de productes de proximitat als consumidors, fet que ja de per sí és positiu”.

La presidenta d’ASAJA, Rosa Pruna, ha manifestat que “a la gent no se la pot enganyar. Hi ha molts que diuen que venen productes de proximitat, però el consumidor vol veure qui hi ha al darrera i al Fira Àpat ho han pogut comprovar i parlar amb els productors, cara a cara”.

ASAJA ha realitzat durant el certamen, en concret el diumenge 9 d’octubre, una degustació amb el títol “el gust de la terra”, que ha consistit en un tast de mongeta del ganxet, verdures i filets de vedella, cuinats amb oli de l’Empordà, que va concentrar un gran nombre de persones que van poder provar una part dels productes que es venen sota la marca “Km-0, fet al costat de casa”.

Per a més informació trucar a Rosa Pruna (presidenta d’ASAJA): 639 39 14 03

 

Barcelona, 10 d’octubre de 2016