DSCN6863El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, lliurarà demà dimarts 24 de maig a la família Bosch Lladó de la Granja Torre d’En Roca de Sallent de Llobregat el Premi Nacional d’Establiment Centenari. Es tracta d’una empresa familiar que des del 1889 es dedica a la producció i venda de llet fresca i productes làctics, mantenint uns alts paràmetres de qualitat i benestar animal.

Avui, al 2016, la Torre d’en Roca, que juntament amb el  Canadell conformen la marca Agrofresc, produeix llet i transforma i comercialitza els seus productes que estan homologats pel segell de proximitat de la Generalitat de Catalunya i, també, pel segell “Km0. Fet al costat de casa”, d’ASAJA.

L’organització agrària ha felicitat a l’empresa per aquest guardó i li valora el pas endavantDSCN6857 que ha donat “en un moment crític per al sector lleter de casa nostra, essent emprenedors i fent arribar els seus productes naturals i artesanals de Km0 a més de 800 punts de venda del país”.

Malgrat aquest reconeixement de la Generalitat, ASAJA considera que des del Departament d’Agricultura “no es fa prou per un sector tant important com el lleter. El que les granges del sector tirin endavant és més per l’esforç dels ramaders i productors que no per les polítiques de la conselleria i d’altres administracions”.

Per a més informació trucar a Rosa Pruna (presidenta d’ASAJA): 639 39 14 03

 

Barcelona, 23 de maig de 2016