DIA:DISSABTE 27 DE FEBRER DE 2016

LLOC:  Consell del Poble. Antigues Escoles de Llerona

Camí de Can Toni, s/n

Les Franqueses del Vallès

HORA:21,00 hores

 

Com a cloenda de la campanya electoral a Barcelona, ASAJA realitza un sopar amb productes de proximitat km 0, on es parlarà dels temes d’actualitat que preocupen al sector agrari, i explicarà les propostes que defensen de cara a les eleccions agràries que se celebraran demà diumenge 28 de febrer, d’11 a 18 hores.

La presidenta d’ASAJA, Rosa Pruna, assenyala que “des d’ASAJA apostem pel present i el futur del sector agroramader de casa nostra”. Per afegir al respecte que “davant la globalització i acords com el del TTIP (Tractat Transatlàntic de Comerç i Inversió) amb els Estats Units, defensem els productes locals de proximitat, que suposen una millora per al medi ambient i donen estabilitat al sector amb la creació de llocs de treball i la incorporació de joves agricultors i ramaders, que inverteixen en innovació i noves tecnologies”.

Un altre tema que preocupa al sector és els danys que causa la fauna salvatge i que  ASAJA porta temps denunciant. Per això l’organització agrària es felicita que la consellera Serret anuncies ahir al Parlament una nova Llei de Caça, fent-se ressò d’aquesta manera de les reivindicacions i demandes fetes sobre aquest tema.

Els representants dels mitjans de comunicació estan convidats a degustar els diversos productes de proximitat km0, que es menjaran en aquest sopar de final de campanya.

Per a més informació trucar a Rosa Pruna (presidenta d’ASAJA):  639 39 14 03