DCIM108GOPROASAJA ha volgut que l’inici de la campanya electoral als comicis agraris del 28 de febrer fos amb un esmorzar de forquilla amb productes de proximitat km0, al Centre Cívic de Santa Agnès de Malanyanes (La Roca del Vallès), dissabte passat dia 13.

En aquest sentit, la presidenta de l’organització, Rosa Pruna, ha manifestat que “la campanya la centrem en que cada vegada s’aposti més per produir i comercialitzar els productes d’aquí, fets al costat de casa, amb els nombrosos avantatges de tot tipus que aquesta pràctica comporta”.

Així, una cinquantena de persones, van degustar mongetes de “Can Jep”, de la Roca del Vallès; vi cabernet sauvignon, de Vins i Caves Bolet, a Castellví de la Marca, a l’Alt Penedès; botifarra, de Subirats Carns i Derivats Selectes, a Bigues i Riells, i mató i formatge, de Formatgeria Mogent, a Sant Antoni de Vilamajor. Durant la campanya, ASAJA té previst realitzar esmorzars, dinars i sopars amb productes km0.

Durant l’acte es va aprofitar per parlar de temes que preocupen al sector com la situació de les explotacions lleteres, en una zona on som deficitaris en un 60% “i ens obliguen a tancar granges”, va afirmar Pruna. Per destacar, també, que “hem aconseguit que la DO no prengui el nom de la varietat mongeta del ganxet com alguns pretenien, i això és un èxit per a nosaltres i per als productors”.

Per a més informació trucar a Rosa Pruna (presidenta d’ASAJA): 639 39 14 03

 

Granollers, ​​17 de febrer de 2016