subscribe to the RSS Feed

Friday, October 7, 2022

Inici de la campanya electoral a cambres agràries amb la tradicional enganxada de cartells

Posted by admin on 3 Febrero 2011

La de la demarcació de Barcelona es farà a un lloc emblemàtic, a la Plaça de la Porxada de Granollers, on es realitza un mercat de productes de proximitat
 

ASAJA dóna el tret de sortida a la campanya electoral a les eleccions a cambres agràries del diumenge 20 de febrer amb la tradicional enganxada de cartells. A la demarcació de Barcelona ho farà a la Plaça de la Porxada de Granollers, un lloc emblemàtic pel sector agrari, on cada setmana es fa el mercat on els agricultors i ramaders porten els seus productes, i un cop al mes es realitza “El camp a la Ciutat”, on es venen productes de proximitat Km0. Rosa Pruna, presidenta d’ASAJA i cap de llista a la demarcació de Barcelona assistirà a l’acte que es farà aquesta nit a les 0,00 hores del dia 4 (hora oficial d’inici de la campanya que es perllongarà fins les 24 hores del 18 de febrer), acompanyada de productors de la llista d’ASAJA a Barcelona que venen els seus productes de proximitat en aquest indret, i de joves de la candidatura.
Per a més informació trucar a Rosa Pruna (presidenta d’ASAJA i cap de llista a la demarcació de Barcelona): 639 39 14 03
Barcelona, 3 de febrer de 2011