subscribe to the RSS Feed

Saturday, May 4, 2024

Asaja confía en que Mas elimini la burocràcia que “entorpeix” al sector

Posted by admin on 19 Enero 2011

Rosa Pruna s’ha entrevistat amb el president, Artur Mas

Publicat per EUROPA PRESS,, dimecres, 19 de gener, 2011. Barcelona

L’Associació Agrària de Joves Agricultors (Asaja) confia que el president de la Generalitat, Artur Mas, elimineu la burocràcia que “entorpeix” el sector agroalimentari.

. En declaracions a Europa Pres després d’una reunió amb Mas, la presidenta d’Asaja de Barcelona, Rosa Pruna, ha explicat que ha percebut del president la voluntat de facilitar la vida dels agricultors i ramaders eliminant normatives innecessàries, i ha sostingut que, tot i que sap que el pressupost de la Generalitat és limitat, creu que “s’està anant pel bon camí”.

Asaja també es va reunir amb el conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (Darpam), Josep Maria Pelegrí, que va assegurar en assumir el seu càrrec que la retallada en el pressupost de la conselleria en comparació amb el de l’anterior Govern aniria acompanyat de la retallada en tràmits administratius.

“Hem d’aplicar les polítiques europees a la realitat catalana i suprimir allò que no faci falta”, va afirmar Pelegrí, que, igual que Mas, ha apostat des d’un primer moment per gestionar millor amb menys diners.

Pruna ha destacat la “perfecta sintonia” entre el president i el conseller, pel que espera que el nou Govern pugui evitar també el dumping de preus. [ Europa Press] http://www.europapress.es/catalunya/noticia-asaja-confia-mas-elimine-burocracia-entorpece-sector-20110119195923.html