Quan va arribar el nou Ministre d’Agricultura, ASAJA li vam fer arribar les nostres peticions del sector lleter amb caràcter urgent, l’etiquetatge de l’origen de la llet i també per demanar el retorn dels diners de la sanció que va posar Competència a les indústries lleteres.

L’etiquetatge obligatori de l’origen de la llet i dels productes làctics, ha dit el Ministre que es una pràctica honesta de cara al consumidor, en referència a l’esborrany de real decret que obligarà a etiquetar l’origen de la llet, aquesta mesura ha estat implantada a molts països de la Unió Europea.

Sobre la Comissió Nacional del Mercat i la Competència ha estat clar i contundent, ells fan el seu paper i nosaltres el nostre, defensar el sector. Des d’SAJA veiem ganes per fer un bon treball per un sector que te preus ruïnosos i un descens del consum. Ara esperem els resultats i que els diners de la multa de competència a les indústries retornin al sector, son 88 milions.

 

Granollers, 19 de juliol de 2018